Kinderfeestje / Workshop in Wijchen

Op zoek naar een leuke activiteit voor een kinderfeestje of workshop? Dan ben je bij Miss Cupcake aan het juiste adres! Wat is er nou leuker dan samen met een aantal vriendjes of vriendinnetjes een heerlijke boltaart te maken en mee naar huis te nemen!?Het taartje (de binnenkant van biscuit) word afgebakken door Miss Cupcake en de rest doen jullie zelf. Samen gaan we het boltaartje stap voor stap vullen, afsmeren, bekleden en versieren. Alle ingrediënten en materialen worden door Miss Cupcake verzorgd. Het is een boltaartje van 12 cm, deze neem je aan het einde mee naar huis in je eigen doosje. Er zijn verschillende mogelijkheden voor de versiering/thema.

Heb je een speciaal verzoek? Neem dan even contact met Miss Cupcake op, dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

- Kosten: € 15,00 per persoon
- Duur: ca. 1,5 uur
- Leeftijd: vanaf 6 jaar
- Minimaal 8 personen

(De kosten voor een kinderfeestje / workshop zijn inclusief alle materialen, ingredienten en versieringen)


Locatie

Miss Cupcake komt gewoon naar je toe met alle benodigdheden. Woon je in Wijchen dan betaal je geen reiskosten. Woon je in de omgeving van Wijchen (Nijmegen, Alverna, Grave, Heumen, Overasselt, Nederasselt, Balgoy, Leuth, Bergharen, Batenburg, Malden, Beuningen, Lent, Oosterhout) dan bedragen de reiskosten 30 cent per kilometer.


Aanmelden

Aanmelden voor een kinderfeestje of workshop boltaartje maken bij Miss Cupcake in Wijchen kan via mail naar: info@misscupcake.nl. Samen maken we er een onvergetelijke middag van!